sunnuntai 1. maaliskuuta 2009

Yhteensä 1550 Grammaa

Nyt olen laskenut kaikki yhteen ja tulos 1550 grammaa. Olen tosi tyytyväinen tulokseen, vaikka loppukiri ei onnistunut! Noissa töissä oli pari vanhaa, mitkä poistin grammat ja annettuja lankoja ei saanutkaan laskea. Purkugrammoja olisin voinut saada, jos olisin ollut virallisesti kisaamassa, mutta täytyyhän ensi vuodellekin olla tavoitetta. Tai, jos pitää syksyllä taas oman hamsterikuukauden!

Murheen kryyni



Löytyi pari päivää sitten lankavarastoista. Punainen kappale Liivi Ellille koko 90, purkuun! Ja raitasta olin tehnyt parin raidan verran. Ajattelin, että helposti valmistuu helmikuun puolella, mutta kun ei niin ei.:(


Viimeinen päivä kello 12 yöllä oli pakko luovuttaa, alkoi käsi kramppaan.


Tänään sit vielä pipo 30 grammaa ja lankaa jäi muutama metri! Tein pyöröpuikoilla 5.5 ja 56 silmukkaa. Reunassa oikein-nurin*kolme. Sitten sileää, kavennukset tein sukkapuikoilla nro 4 joka puikon lopussa.


Lopulta paidasta tuli kuitenkin liian pieni. :( Nepparit vielä puuttuu. No täytyy vaikka antaa jollekin. Hyvä puoli on, että sain ainakin langat pois rappusten alta. (Lankavarastosta) Laitetaan nyt grammatkin 180!


Patalappu

Vielä yks patalappu helmikuun grammoihin 40. Ylhäällää ennen pesukoneeseen menoa. Sit 40 astetta ja kolme tuntia myöhemmin...